BURGER KING® MAASTRICHT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1084 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:41 Ik heb precies 2 uur gewacht op een chicken menu alleen 1 menu 2 uur! En dan krijg ik een burger waarvan de sla van de ochtend gebleven was? En de twister fries zelfde geval alleen mn drinken kwam goed aan "koud" net als de rest van het menu.
16 jun 2024 om 21:37 Eten was heel goed! Maar bezorg tijd was veel te lang 90 minuten. Stond bij dat het 30 tot 45 minuten zou duren.
16 jun 2024 om 20:34 So the review email arrived before the food was here and it's estimated to take another half hour. So based on currently estimated time, 2 hour delivery. can't judge the quality of the food because it hasn't arrived yet..
14 jun 2024 om 19:36 het eten was wat lauw maar toch nog lekker
11 jun 2024 om 17:49 Unacceptable. Delivery driver via thuisbezordg came to hospital and left the package to the main door and left. No refund, no new order, no nothing. Unacceptable behaviour .
11 jun 2024 om 10:12 the food was really dry and was delivered way too late
11 jun 2024 om 7:26 Eten was koud
9 jun 2024 om 21:26 2 uur en 15 minuten werd ons eten bezorgd, en het was nog eens ijskoud. Dus de prullenbak heeft de burger king op gegeten.
31 mei 2024 om 14:53 We hebben anderhalf uur gewacht op ons eten, het eten was vervolgens koud en van slechte kwaliteit. Een kindermenu besteld, kreeg het gewoon zoals ons eten ook verpakt zat. Erg jammer.
29 mei 2024 om 0:03 One of my favourites burger spots, left me again today to wait outside for the courier 1:30 hours !! Unacceptable. This is such a shame. How can someone owning a burger house and being proud of this? I'm really sorry, but not for me.
28 mei 2024 om 19:31 1.5u gewacht voor de bestelling. Bij aankomst koud en klef, erg jammer, kids hadden erop verheugd! Voor ons geen tweede keer meer.
26 mei 2024 om 19:20 Frieten waren koud en niet gaar burgers waren kpud, ook hadden we 2 kleine porties twisted fries besteld hier kregen we intotaal 3 gewone friet. Gebelt naat burger king, mevrouw aan de telefoon begreep niet goed nederlands dus kortom teleurstelend